Norregård Hotell och Konferens, Gröna Torg, 239 40 Falsterbo

Aktiviteter

Aktivera dig

Stränderna på Falsterbonäset är milslånga och breda. Med sin beryktade vita sand och sitt klara nästintill turkosa vatten är det inte konstigt att gemeneman jämför Falsterbonäset med franska rivieran.

Om somrarna lever såväl ortsbor som turister på stränderna. Vi solar, badar, seglar och arrangerar mysiga picknickar med vännerna, spelar beachvolleyboll och njuter av livet precis som det är. Oavsett årstid lämpar sig ständerna för diverse aktiviteter. Efter stormarna kan ni finna bärnsten och på vårkvisten kan ni promenera längst vattenbrynet och se Skanör blommor upp igen.

Stränderna inspirerar och förför, ger kraft och energi, alla dagar, året om.

Golf

Med tre av landets främsta golfklubbar; Falsterbo Golfklubb, Flommens Golfklubb och Ljunghusens Golfklubb i närområdet, kan vi erbjuda golfbanor i toppklass. Boka gärna ett golfpaket hos oss eller besök banorna på plats.

 

Museum

Med en bilfärg på cirka 10 minuter bort finner ni Fotevikens Museum. Här har en Vikingastad byggts upp i tidsenlig anda. Varje år kommer tusentals vikingar från hela världen på besök och bor på området. Detta är en historisk och rolig sevärdhet för både stora och små!

Falsterbo Horse Show

För många är Falsterbo förknippat med häst. Detta är inte konstigt då Falsterbo Horse Show går av stapeln varje sommar. Det är årets största händelse och attraktion på Falsterbonäset som årligen lockar hästintresserade från hela Europa.

Konst

Konst har alltid varit viktigt i Skanör och Falsterbo, du hittar mängder av små gallerier och spännande utställningar här, vi hjälper dig gärna att hitta rätt.

Vandring

Skåneleden fortlöper kring Falsterbonäset och bjuder på en fantastiskt vandring tillägnad havet.

Läs mer här