Norregård Hotell och Konferens, Gröna Torg, 239 40 Falsterbo

Konferensmat

Med maten i centrum

Hos oss står maten i centrum. Vi älskar att laga mat och delar gärna med oss av vår kärlek till detta hantverk. Starta dagen med en riklig och hälsosam frukost. På våra fikor erbjuds sunda smoothies, hembakta bröd och småkakor. Middagen är vällagad, traditionell med nya tekniker. Utbud efter säsongen råvaror. 

Förmiddagskaffe och lunch

Förmiddagskaffet serveras alltid med smörgås på ankomstdagen och hembakad kaka följande dagar. Konferenslunchen är en riklig och härlig buffé. Som alternativ kan gruppen välja att äta soppa, varmrätt eller veg. alternativ istället för buffén – allt utefter era önskemål. Till eftermiddagskaffet finns det bröd med pålägg att tillgå men vi glömmer aldrig de hembakade sötsakerna, som står sida vid sida med färskpressad juice eller frukter, ibland båda.

Middag

Matlagning är en stor passion hos oss. Därför försöker vi göra vårt bästa för att laga rätter utefter säsongens utbud, så ekologiskt och närproducerat som möjligt. Vidare ska middagen ge oss chansen att njuta tillsammans. Vi gör allt för att ni ska känna er så ompysslade som möjligt i vår harmoniska och lugna miljö. Till middagen väljer vi gemensamt ut det bästa att dricka till varje rätt, vinpaket, öl eller något alkoholfritt – vi har mycket att välja mellan.