Norregård Hotell och Konferens, Gröna Torg, 239 40 Falsterbo

Våra lokaler

Gåsen

Vår största lokal är belägen på andra våningen. Två hela väggar med fönster och 97 m² stor. Fast monterad pc-kanon i taket. Gåsen är utrustad med Pc-kanon, ljudanläggning med högtalare och dvd. I golvet finns x luckor med uttag för el och tele.
Biosittning 70 pers
Skolsittning 40 pers
U-bord 30 pers

Skicka förfrågan

Stallet

Enda lokalen på nedervåningen. Två hela väggar med fönster och 47 m² stor. Fast monterad pc-kanon i taket. Stallet är utrustad med Pc-kanon, ljudanläggning med högtalare och dvd. I golvet finns lucka med uttag för el och tele.
Biosittning 28 pers
Skolsittning 25 pers
U-bord 24 pers

Skicka förfrågan

Skanör

Långsmal lokal på andra våningen. Fönster utmed en hel vägg och 34 m² stor. Fast monterad pc-kanon i taket och whiteboard. I golvet finns lucka med uttag för el och tele.
Styrelsesittning 20 pers

Skicka förfrågan

Flommen

Mindre lokal på andra våningen. Fönster utmed en hel vägg och 20 m² stor. White-board på båda kortsidor av rummet. Pc-kanon bokas i förväg. I golvet finns lucka med uttag för el och tele.
Styrelsesittning 12 pers

Skicka förfrågan

Badhytten

Liten lokal med fast styrelsebord på andra våningen. Fönster utmed hel vägg och 17 m² stor. Badhytten är utrustad med whiteboard och blädderblock. Pc-kanon bokas i förväg. I golvet finns lucka med uttag för el och tele.
Styrelsesittning för 6 pers.

Skicka förfrågan

Fyren

Litet grupprum på andra våningen och 9 m² stor. Har fönster. I golvet finns lucka med uttag för el och tele.
Runt bord med plats för 4 pers.

Skicka förfrågan

Ljungen

Litet grupprum på andra våningen. Fönster. 12 m² stor. I golvet finns lucka med uttag för el och tele.
Runt bord med plats för 4 pers.

Skicka förfrågan

Falsterbo Strandbad

Några hundra meter bort från Norregård ligger Falsterbo Strandbad – en nygammal mötesplats för såväl lokalbor såsom turister. Denna estetisk häftiga byggnad stod klar 2010 och vi har nöjet att driva restaurangen. Här kan vi erbjuda en storslagen lokal med sanddynorna och havet som närmsta granne. En mötesplats för företagsevent, högtider och fest för personer från 80 personer och uppåt.

Skicka förfrågan