Norregård Hotell och Konferens, Gröna Torg, 239 40 Falsterbo

Vår restaurang

Att njuta av maten tillsammans...

… är halva matupplevelsen. Visst låter det som en kliché men halva matglädjen består av den sociala sammankomsten runt bordet med nära och kära. I mångt och mycket förhöjs helhetsupplevelsen i goda vänners lag – det är inget man kan sticka under stolen med. Vi på Norregård vill gärna ta till vara på det tillsammans med vår stora passion för matlagning. Oavsett om Ni är en restaurang-, hotell-, eller konferensgäst så vill vi att Ni ska få dela vår glädje till maten tillsammans med oss. Därför välkomnar vi er till Norregårds nya restaurang som erbjuder en härlig kvälls-a la carte, där början till social dining får ta vid.

Matfilosofi

I detaljerna märks det professionella hantverket och det är detaljerna som i sin tur skapar helheten. Vi på Norregård strävar efter att gästen ska få en helhetsupplevelse kring maten som fyller alla sinnen. Maten inspireras och präglas av den skånska matkulturen men slutresultatet på tallriken kan likväl ha influenser från hela världen. Vi är måna om det lokala och arbetar så långt det går med ekologiska och närodlade råvaror och produkter. Därmed följer vi säsongens utbud av de bästa primörerna – ett sätt för oss att komma närmare naturen utanför fönstret. Hantverket som i slutändan levereras på tallriken ska tillsammans med god service i en harmonisk miljö föra människor tillsammans. Läs mer >

Restaurang

På Norregård har vi en tro om att en helhet alltid är bättre än två separata fullträffar. Helheten och det naturliga samspelet mellan mat och dryck samt kök och service ska vara precis lika självklart som helheten kring middagskonceptet och samspelet mellan middagen och vännerna. Därför vill vi på Norregård ta tillvara på matens sociala förmåga att föra människor samman. Vårt mål är att förnya och utveckla ett restaurangkoncept utifrån närproducerade, ekologiska och säsongsanpassade rätter.
Endast förbokning under lågsäsong. Läs mer >