Norregård Hotell och Konferens, Gröna Torg, 239 40 Falsterbo

Matfilosofi

Det här är vår stolta matfilosofi.

I detaljerna märks det professionella hantverket och det är detaljerna som i sin tur skapar helheten. Vi på Norregård strävar efter att gästen ska få en helhetsupplevelse kring maten som fyller alla sinnen. Maten inspireras och präglas av den skånska matkulturen men slutresultatet på tallriken kan likväl ha influenser från hela världen. Vi är måna om det lokala och arbetar så långt det går med ekologiska och närodlade råvaror och produkter. Därmed följer vi säsongens utbud av de bästa primörerna – ett sätt för oss att komma närmare naturen utanför fönstret. Hantverket som i slutändan levereras på tallriken ska tillsammans med god service i en harmonisk miljö föra människor tillsammans.

God mat och gott umgänge är en självklarhet för oss.
Välkommen till Norregård – kök, hotell & konferens

 

Våra råvaror

Vi på Norregård värnar om miljön. Därför strävar vi efter att tillreda såväl frukost, fika, lunch såsom middag med närproducerade och ekologiska produkter och råvaror. De skånska trädgårdarna, sjöarna, haven och åkrarna är våra bästa partners, där vi vet att kvaliteten och smaken inte kommer via kemiska smakförstärkare eller förvillande tillsatser. Norregårds kök står för genuin och oförstörd mat i elegant och innovativ presentation. 

Vår dryck

På Norregård serverar vi dryck från världens alla hörn. Vi försöker lokalisera de lite mindre kända vinhusen och producenter som har sitt hjärta och sin själ i sina hantverk. Ölen och juicen är närproducerad, för att kompensera avståndet mellan oss och vingårdarna. Såväl våra kunniga servitörer/servitriser såsom våra kockar leta lite extra noga efter de naturtrogna, ekologiska godsakerna som uppfyller våra gästers krav på kvalitet.