Gamla anor i nyrenoverad skepnad – för härliga stunder & inspirerande möten

Om hotellet

Hotell Norregård ligger i kärnan av den lilla byn Falsterbo på Gröna Torg. Hotellet är en stor gammal gård som uppges vara byggd under tidigt 1700-tal.

Med gamla anor i nyrenoverad skepnad är hotellet som gjort för härliga stunder och inspirerande möten. Naturlig, nära och nytänkande är våra ledord.

Vi som arbetar på Norregård är övertygade om att gäster som trivs, är gäster som kommer tillbaka. Att vistas här ska vara som att förlänga hemmet. Därför vill vi rå om Er, få Er att känna Er så välkomna och ompysslade som möjligt. De personliga relationerna värderas högt. Så vare sig Ni är hos oss som bröllopsgäst, konferensgäst eller sommargäst så ska Era förväntningar bli uppfyllda och Ni ska lämna oss med ett leende på läpparna.

Vår bokning når du lättast vardagar mellan 08:00-16:00 på telefon 040-47 98 00

Vi ser fram emot att höra av dig och önskar dig hjärtligt välkommen att njuta av livet i Falsterbo.

Familjen Wilander med personal

Våra rum

Norregård består av totalt 40 individuellt inredda rum, varav 34 är dubbelrum och 6 är enkelrum. Alla rummen är mycket trivsamma och rymliga, vissa med en mer modern touch andra i äldre ”gårdsstil”.

Läs mer om våra rum

Aktiviteter

Stränderna på Falsterbonäset är milslånga och breda. Med sin beryktade vita sand och sitt klara nästintill turkosa vatten är det inte konstigt att gemene man jämför Falsterbonäset med franska rivieran.

Läs mer här

Sagt om oss

”Tack för en väldigt trevlig vistelse hos er på Norregård!
Vi är väldigt nöjda med vår konferens som vi hade hos er 21-22/1.
Väldigt god mat, dryck och helhet. Vi kommer gärna tillbaka!”

Maria Karlsson/Mercedes-Benz Sverige AB

”God frukost och trevlig utemiljö!”

Margareta Ekbäck