Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Hotell Norregård är utvalt av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Hotell Norregård äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se.

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Okonventionella mötesmiljöer i Skanör Falsterbo

I dagens samhälle går allting fortare och fortare och blir alltmer strukturerat.
Möjligheten att tänka ”utanför boxen” har blivit en viktig del av vår vardag och även under konferenser.

Vi tycker därför att det är viktigt att mötas och samtala i miljöer som bryter mot vardagen. Att besöka någon av våra anläggningar i Skanör och Falsterbo är redan ett miljöombyte, men för att verkligen skaka om tankarna har vi tagit fram ett antal olika förslag på ovanliga sätt att mötas.

 

Naturpromenad

Det är lätt att ta sig fram i Skanör och Falsterbo, det är nästan så att man kan gå och blunda utan att trilla. Vyerna känns oändliga vid promenader längs stränderna som möter horisonten. Samla ihop några arbetspunkter och ta upp dem under promenaden, stanna till för att skriva ner bra idéer att ta med in till sammanfattningen. Ett ovanligt och trevligt sätt att hålla möten på.

Pris: Kostnadsfritt, om ni inte önskar att ta med en picknick, vilket vi gärna fixar åt er!

Speedmeeting på historisk mark

Skanör och Falsterbo har två borgruiner. Ta dit konferensdeltagarna och ha diskussioner i små grupper. Kanske skapar ni historiska beslut eller idéer…

Pris: Kostnadsfritt. Om ni önskar fika eller äta lunch ute i naturen hjälper vi gärna till med det!

Tennismatchen

Det är svårt att slå på en boll i rörelse med ett redskap som ska fungera som en förlängning av dig själv och nå ett specifikt mål. Man måste även förflytta sig om bollen inte kommer dit man önskar. Lycka till att tänka på arbete just i denna sekund! Duktiga tennistränare hjälper er att skingra tankarna för några minuter, fortsätt sedan ert möte- och spela igen.

Det låter svettigt men det behöver det inte vara. Det räcker att deltagarna har med sig träningsskor.

Pris: be om offert, priset varierar beroende på gruppens storlek och hur länge ni önskar spela.

Möten med distraktion

Vissa möten kan bli lite gäspiga, så testa gärna vårt nya koncept – SPA Möten. Under en timme smyger våra terapeuter runt bland konferensdeltagarna och masserar rygg, nacke och skalp. Det gäller verkligen att fokusera på ämnet samtidigt som kroppen fylls av energi.

Men akta er! Det är lite beroendeframkallande.

Pris: 100 kr/deltagare

Deltagarhantering och registreringssystem- SVENSKA MÖTENS CONFERENCE MANAGER

Med Conference Manager följer du dina deltagare under hela arrangemanget, från inbjudan, via egen webbsida med en smidig anmälan och hantering på plats, till betalning.

Varför ska du använda systemet?

Du får mer tid att fokusera på innehållet i mötet när du låter Svenska Möten ta om det administrativa.

Svenska Möten håller i all support och allt administrativt arbete kring anmälan och webbplatsen, vilket ger dig tid över till annat.

Läs mer om Conference Manager

Effektiva & kreativa mötesmodeller

Visste du att 25 procent av ett företags resurser går åt till möten?
Trots det sker inte kontroll eller uppföljning av dessa mötens kvalitet i samma utsträckning.

Svenska Möten vill att dina möten ska vara effektiva och leda fram till önskat resultat.

Nedan finns Svenska Mötens fem mötesmodeller som ska hjälpa dig till ett bättre möte.